Home  :  Contribute  :  Advanced Search  :  Site Statistics  :  Directory  :  Forum  :  Media Gallery  :  Links  :  Polls  :  Calendar  
VratnicaUSA
Monday, November 20 2017 @ 12:23 AM MST    Click here to enjoy some music while visiting this web site.

 Forum Index > General discussion > Free commentaries New Topic Post Reply
 Parlamentarni Izbori 2011 (MK)
 |  Printable Version
DeeJay
 June 04 2011 09:45 AM (Read 2456 times)  


Status: offline

Registered: 12/01/05
Posts: 8

Dvajca Vratnichani sa u trka da stanev pratenici u Makedonsciat Parlament: Kristina Milosavleska (Izborna Edinica 6 - Polog) i Dushan Sinadinoski (I.E. 8 - Severna Amerika).
Ako mislite deka istite mozev da dji ostvariv Vashite zamisle/ideje u veze so Vratnica (i dr. rabote) - poddrzite dji!


www.VratnicaUnited.com - www.Vratnica.5u.com - http://facebook.com/VratnicaUnited
 
Profile Email Website
Quote
Anonymous: Cleveland
 December 16 2016 02:03 AM  Hi I am newbie here. I like this forum site. It is giving more information for peoples. It is giving lot of informative posts and I solved my problems easily. It is correct way to giving solution for peoples. The design is good. The information contained in this website is full of informative insights. It is give more information to me. Iím very fired up to show it to anyone. It makes me so satisfied. Happy to join your community, found a lot of useful information! Writer @ Custom essay writing service.


 
Quote
Anonymous: Livadica
 December 16 2016 19:06 PM  


@ ,,Makedonca'' ,nista novo. Izbori bice sve dok Alabanija -Albanci u Makedoniji,i SAD ne dobiju izbore ,da stvore ;Makedono Albansku federalnu drzavu,kao sto je bila Titova Jugoslavija! Ko zivi u Makedonji? Najveci % Albanci-Siptari 27 % I ostali,;Ko u Klin ko u Ploci U Makedoniji: ostali Kalan Kusur; Srbi,Srbomani,Bugari,Bugarofili,Titici.Yugovici.Cincari-Vlasi,Grci,Grkomani ,Turci,Romi,I ono najtragicnije, ima ih;Tri Vrste Makedonaca; Pravi Makedonci kazu ,nit su Srbi ,nit su Bugari,a cija je im istorija? Drugi su Acevi Makedonci, I Treci su Slavjanski Makedonci.,Pravi Kosmar, A od Ovaj Kosmar ne pravi se Nacija!


 
Quote
Anonymous: BOZOARA
 December 17 2016 16:20 PM  


Ovo sam ,I ocekivao od Grujevskog, da se otarasi Americkog Ambasadora I ,da mu kaze IS. Ovi izbori su ;By Product SAD a. Izbori su bili ,da bi se stvorila ;Nova Drzava,po imenu ;Makedono-Alabanska Federativna Republka ,nalik na Titovu Jugoslaviju,al Grujevski to ne DA,jer to bi bio kraj Makedonije. kao ,sto bi ,i sa Jugoslavijom! Verujte mi ,ovo je samo Uvertira ,a neminovno je ,Kad SAD i Rusija imaju ,da postavljaju Ultimame Granica , Albanije i Bugarije u Makedoniji!!, Ovih dana dosta sam ,i pisao ,o Makedonskoj Nebidnici!


 
Quote
Content generated in: 0.24 seconds
New Topic Post Reply All times are MST. The time is now 12:23 AM.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to post 
HTML Allowed 
Censored Content